2011 Budakalász, Mező utca 7.

+36 20 970 8633

plantrade@plantrade.hu

Szolgáltatások

Építészeti tervezés

Célunk, hogy megvalósítsuk ügyfeleink álmát, szem előtt tartva a környezeti és telekadottságokat!

A tervezés egyfajta csapatmunka a Megbízó és tervező között, amelyben mi személyre szabott, egyedi megoldásokat kínálunk a kis családi otthonoktól a luxusingatlanokig, a meglévő épületek felújításától egészen a bővítésig. Nagy hangsúlyt fektetünk a környezettudatos, energiatakarékos és költséghatékony építészeti megoldásokra. A tervdokumentáció elkészítése mellett vállaljuk a teljes körű hatósági ügyintézést pl.: bejelentés, engedélyeztetés, átminősítés, hatósági igazolás iránti kérelem. Szükség esetén műszaki vezetőt és műszaki ellenőrt is biztosítunk. Iroda- és kereskedelmi épületek komplex tervezését is vállaljuk!

  • generáltervezés
  • egyszerű bejelentési tervek készítése
  • építési engedélyezési tervek készítése
  • kiviteli tervek készítése
  • tervellenőrzés
  • szakági tervek készítése (statika, épületgépészet)

Projekt menedzsment

Szakértelmünkkel segítjük a kivitelezés lebonyolítását

Kivitelezés műszaki felügyelete, amely magában foglalja a terv ellenőrzését, az ütemterv és a kivitelezői szerződés betartását a generál kivitelezővel, a beruházási költség nyomon követését, és a havi/heti jelentések készítését a Megbízó felé. Ezen tevékenységünk nagyban megkönnyíti a kivitelezés lebonyolítását az Építtető számára!

Főbb tevékenységeink:

  • Felelős műszaki vezetés
  • Műszaki ellenőrzés
  • Projekt teljes felügyelete

Szakvélemények

Meglévő épületek állapotfelvételi szakvéleménye, teljeskörű műszaki átvilágítás

Hivatalos szakértői véleményt adunk ki a megvásárolni kívánt vagy már megvásárolt ingatlanról ill. annak tényleges műszaki állapotáról, körültekintően megvizsgálva, hogy az épület szerkezete maradéktalanul teljesíti-e a rá vonatkozó műszaki előírásokat.

Passzívházak - Energiatudatosság, alacsony fenntartási költségek, értékállóság

A passzívház nem egy különleges kiváltság és nem is egyfajta misztikum, hanem a már ismert és elfogadott építéstechnológiák és anyagok felhasználásával tervezett és ezzel együtt maximális komfortot biztosító épület. Fő irányelv a hőveszteség csökkentése és az energiaszükséglet majdnem nullára történő redukálása, a beltérben való nagyfokú komfortérzet megtartása mellett. Ez annyiban tér el bármely más hagyományos épülettől, hogy már a tervezés időszakában figyelembe vesszük a napsugárzásból illetve a használatból származó belső hőnyereségeket maximálisan szem előtt tartva a szigorú követelményeket, mindez annak érdekében, hogy az épület energiaszükségletét alacsonyan tartsuk. Már a koncepcióterv elkészítésekor és végig a teljes tervezési folyamat során ún. PHPP programmal lépésenként, újra és újra ellenőrizni kell a terveket. Az építtetőknek segítséget nyújtunk a teljes tervezési és kivitelezési folyamat során, kezdve a telek kiválasztásától vagy az előzetes költségbecsléstől egészen a PH tanúsítvány megszerzéséig.

Építészeti tervezés

Célunk, hogy megvalósítsuk ügyfeleink álmát, szem előtt tartva a környezeti és telekadottságokat! A tervezés egyfajta csapatmunka a Megbízó és tervező között, amelyben mi személyre szabott, egyedi megoldásokat kínálunk a kis családi otthonoktól a luxusingatlanokig, a meglévő épületek felújításától egészen a bővítésig.

Projekt menedzsment

Szakértelmünkkel segítjük a kivitelezés lebonyolítását Kivitelezés műszaki felügyelete, amely magában foglalja a terv ellenőrzését, az ütemterv és a kivitelezői szerződés betartását a generál kivitelezővel, a beruházási költség nyomon követését, és a havi/heti jelentések készítését a Megbízó felé. Ezen tevékenységünk nagyban megkönnyíti a kivitelezés lebonyolítását az Építtető számára!

Szakvélemények

Meglévő épületek állapotfelvételi szakvéleménye, teljeskörű műszaki átvilágítás Hivatalos szakértői véleményt adunk ki a megvásárolni kívánt vagy már megvásárolt ingatlanról ill. annak tényleges műszaki állapotáról, körültekintően megvizsgálva, hogy az épület szerkezete maradéktalanul teljesíti-e a rá vonatkozó műszaki előírásokat.

Partnereink

AgrobBuchtal
Prefa
Mapei
Owa
Bimoment
Baumit